Present Time

Blanket Big Ribbed velvet Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 150 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 150 cm
Materiaal Polyester
Merk Present Time
Merk kleurnaam Off White

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Blanket Big Ribbed velvet van Present Time perfect voor jou. Deze plaid is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal en heeft een afmeting van 150 cm bij 150 cm. Met zijn off white kleur past hij moeiteloos in elke ruimte en voegt hij een vleugje luxe toe.

De Blanket Big Ribbed velvet is ontworpen voor volwassenen en biedt het ultieme comfort. Of je nu lekker wilt ontspannen op de bank of wat extra warmte wilt tijdens koude avonden, deze plaid is de ideale metgezel. Het zachte materiaal voelt heerlijk aan op de huid en zorgt voor een knus gevoel.

Met het merk Present Time ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De Blanket Big Ribbed velvet is een perfect voorbeeld van hun vakmanschap en oog voor detail. De plaid is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Het ribbelige patroon geeft de plaid een unieke uitstraling en maakt hem een echte eyecatcher.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Blanket Big Ribbed velvet van Present Time. Bestel nu en geniet van het comfort en de luxe die deze plaid te bieden heeft. Voeg een vleugje stijl toe aan elke ruimte met deze prachtige plaid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies