Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
WIJCK

New York City Coffee mug Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.5 cm
Materiaal Porselein
Merk Wijck
Merk kleurnaam Black White
Serie New York

Ben je op zoek naar een unieke manier om je liefde voor New York City te tonen? Dan is deze New York City koffiemok perfect voor jou! Met zijn stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen is deze mok een must-have voor volwassenen die van koffie genieten.

Deze koffiemok heeft een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 8.5 cm, waardoor hij perfect in je hand past. Gemaakt van hoogwaardig porselein, straalt deze mok kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Wijck staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap en aandacht voor detail, en deze mok is daar geen uitzondering op.

Met zijn zwart-witte kleurenschema past deze mok perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne, minimalistische look hebt of een meer klassieke inrichting, deze mok voegt een vleugje stijl toe aan je koffiemomenten. De New York-serie van Wijck staat bekend om zijn prachtige ontwerpen geïnspireerd op de iconische stad, en deze mok is daar een perfect voorbeeld van.

Geniet elke ochtend van je favoriete koffie in stijl met deze New York City koffiemok. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje New York toe aan je dagelijkse routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies