Present Time

Basket Diamond Cut large iron Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 35 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black
Merk product code PT2999
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging voor je keuken? Dan is de Basket Diamond Cut large iron van Present Time precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 35 cm en een hoogte van 13 cm, is deze schaal perfect om je keuken op te fleuren.

Deze schaal is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een prachtige zwarte kleur. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze schaal is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode PT2999 weet je zeker dat je een uniek en trendy item in handen hebt.

De Basket Diamond Cut large iron is speciaal ontworpen voor dames die houden van een moderne en elegante uitstraling. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze schaal is een must-have in je keuken.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige schaal toe aan je winkelwagen. Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen zal de Basket Diamond Cut large iron zeker een eyecatcher zijn in jouw keuken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies