Balvi

Snack Tray Hungry Bird White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.5 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam White
Merk product code 27231
Woonruimte Keuken

De Snack Tray Hungry Bird is een schattige en praktische schaal die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 16 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 10.5 cm, is deze schaal ideaal voor het serveren van snacks en hapjes in de keuken.

Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is deze schaal duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en de Snack Tray Hungry Bird is geen uitzondering. Met zijn witte kleur voegt deze schaal een vleugje elegantie toe aan elke keukeninrichting.

Deze schaal is niet alleen functioneel, maar ook een leuke decoratieve toevoeging aan uw woonruimte. Met zijn unieke ontwerp van een hongerige vogel, zal deze schaal zeker de aandacht trekken van uw gasten. Of u nu een feestje organiseert of gewoon een gezellige avond thuis doorbrengt, de Snack Tray Hungry Bird is de perfecte metgezel.

Met de productcode 27231 is deze schaal gemakkelijk te vinden en te bestellen. Wacht niet langer en voeg deze schattige en praktische Snack Tray Hungry Bird toe aan uw keuken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies