Balvi

Liquor Decanter Poison 1L Transparant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Materiaal Glas
Merk Balvi
Merk kleurnaam Transparant
Merk product code 26397
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je favoriete drankjes te presenteren? Dan is de Liquor Decanter Poison 1L perfect voor jou! Deze prachtige glazen karaf is een must-have voor elke volwassene die van een goede borrel houdt. Met een breedte en diepte van 13 cm en een hoogte van 24 cm, heeft deze karaf de ideale maat om je favoriete drank in stijl te bewaren.

De Liquor Decanter Poison 1L is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het transparante design van het merk Balvi zorgt ervoor dat je drankje er nog aantrekkelijker uitziet. Met de merkproductcode 26397 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze prachtige karaf is niet alleen geschikt voor de keuken, maar kan ook een echte eyecatcher zijn in je woonruimte. Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van een drankje na een lange dag, de Liquor Decanter Poison 1L voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Wacht niet langer en haal vandaag nog de Liquor Decanter Poison 1L in huis. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen is dit de perfecte toevoeging aan je collectie. Bestel nu en geniet binnenkort van je favoriete drankjes in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies