Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Balvi

Corkscrew Sardines Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.8 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2.5 cm
Materiaal Tin
Merk Balvi
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 27551
Woonruimte Keuken

De Corkscrew Sardines zijn een must-have keukengerei voor volwassenen. Met een breedte van 17.8 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 2.5 cm, zijn deze sardines perfect voor gebruik in de keuken. Gemaakt van hoogwaardig tin en ontworpen door het bekende merk Balvi, zijn deze sardines niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

De Corkscrew Sardines zijn verkrijgbaar in een prachtige blauwe kleur, die perfect past bij elke keukeninrichting. Met de merkproductcode 27551 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze sardines zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Met de Corkscrew Sardines hoef je je geen zorgen te maken over het openen van flessen. Met hun unieke ontwerp maken ze het openen van wijnflessen een fluitje van een cent. Voeg een vleugje speelsheid toe aan je keuken met deze unieke en praktische sardines.

Bestel vandaag nog je eigen Corkscrew Sardines en ontdek het gemak en de stijl die ze aan je keuken toevoegen. Maak van elke maaltijd een feestje met deze trendy keukengerei. Waar wacht je nog op? Voeg de Corkscrew Sardines toe aan je winkelmandje en geniet van het plezier van koken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies