Vondels

Ornament Glass Van Gogh Blossom Fan 10 cm Blue almond

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Blue almond

Op zoek naar een prachtige kerstversiering die je interieur een artistieke touch geeft? Dan is de Ornament Glass Van Gogh Blossom Fan 10 cm perfect voor jou! Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen zal dit glazen ornament zeker de aandacht trekken.

Dit ornament is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van stijlvolle en verfijnde decoraties. Met een hoogte van 10 cm is het de ideale maat om op te vallen zonder te overheersen. Plaats het op je kerstboom, hang het aan een tak of gebruik het als tafeldecoratie, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt dit ornament kwaliteit en elegantie uit. Het merk Vondels staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dit ornament is daar geen uitzondering op. Met zijn levendige kleuren en prachtige ontwerp zal het zeker een eyecatcher zijn in je kerstcollectie.

De Ornament Glass Van Gogh Blossom Fan 10 cm is verkrijgbaar in de kleur "Blue almond", een unieke en trendy kleur die perfect past bij elke kerststijl. Voeg een vleugje verfijning toe aan je feestelijke decoraties met dit prachtige ornament.

Maak je kerstversiering compleet met de Ornament Glass Van Gogh Blossom Fan 10 cm. Bestel nu en geef je interieur een artistieke en feestelijke uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies