Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Vondels

Ornament Glass Oh La La Mini Set 5cm With Box Multi Color

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 5 cm
Materiaal Glas
Merk Vondels
Merk kleurnaam Multi Color

Ben je op zoek naar prachtige kerstversieringen om je huis in feestelijke sferen te brengen? Dan is de Ornament Glass Oh La La Mini Set 5cm With Box van Vondels precies wat je nodig hebt! Dit betoverende setje is speciaal ontworpen voor volwassenen en zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Met een hoogte van 5 cm zijn deze ornamenten perfect om je kerstboom, kerstkrans of andere decoraties mee op te fleuren. Gemaakt van hoogwaardig glas, stralen ze een prachtige glans uit die je interieur een luxueuze uitstraling geeft.

Het merk Vondels staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze ornamenten zijn daar geen uitzondering op. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze een echte eyecatcher zijn in je kerstcollectie.

De Ornament Glass Oh La La Mini Set 5cm With Box is verkrijgbaar in de kleur Multi Color, waardoor ze perfect passen bij elke kerststijl. Of je nu houdt van traditioneel rood en groen, of juist gaat voor een moderne en kleurrijke look, deze ornamenten zullen je kerstdecoraties compleet maken.

Wacht niet langer en voeg een vleugje magie toe aan je kerstviering met de Ornament Glass Oh La La Mini Set 5cm With Box van Vondels. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar voor een feestelijke en stijlvolle kerst!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies