Umbra

Skyline Multi Hook Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Hout
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black
Merk product code 318190

Op zoek naar een praktische en stijlvolle kapstok voor volwassenen? Maak kennis met de Skyline Multi Hook van Umbra. Met een breedte van 50 cm en een hoogte van 15 cm is deze kapstok perfect voor elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt deze kapstok kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Skyline Multi Hook is ontworpen door Umbra, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen. Met de kleurnaam "Black" past deze kapstok perfect in elke interieurstijl.

Met de Skyline Multi Hook hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Hang je jassen, tassen, hoeden en andere accessoires gemakkelijk op aan de verschillende haken. Zo blijft je entree netjes en georganiseerd.

Deze kapstok is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. De unieke skyline-vorm geeft een speels en modern tintje aan je interieur. Laat je persoonlijkheid zien met de Skyline Multi Hook van Umbra.

Bestel nu de Skyline Multi Hook met productcode 318190 en geniet van een georganiseerde en stijlvolle entree. Maak je interieur compleet met deze praktische en trendy kapstok van Umbra.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies