Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Present Time

Candle Holder Sparkle Tall Glass Jungle Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Jungle Green

Op zoek naar een prachtige toevoeging aan je interieur? Dan is de Candle Holder Sparkle Tall Glass echt iets voor jou! Deze elegante kandelaar behoort tot de categorie Kandelaars en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 25 cm, is deze kandelaar een ware eyecatcher in elke ruimte.

De Candle Holder Sparkle Tall Glass is gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk achter deze prachtige kandelaar is Present Time, een bekend en betrouwbaar merk in de wereld van interieuraccessoires. De kleur van deze kandelaar is Jungle Green, wat zorgt voor een frisse en trendy look.

Met de Candle Holder Sparkle Tall Glass creëer je eenvoudig een gezellige en sfeervolle ambiance in huis. Plaats een mooie kaars in de kandelaar en geniet van het warme en sprankelende licht dat deze kandelaar verspreidt. Of je nu een romantisch diner hebt of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze kandelaar is de perfecte keuze.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Candle Holder Sparkle Tall Glass. Bestel vandaag nog en geniet van de sfeervolle verlichting die deze kandelaar biedt. Haal het beste uit je interieur en laat je huis stralen met deze prachtige kandelaar van Present Time.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies