Present Time

Candle holder Glass Art bubbles Medium Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5.8 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 18 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een uniek en stijlvol accessoire voor je woonkamer? Dan is de Candle holder Glass Art bubbles Medium van Present Time precies wat je nodig hebt. Deze prachtige kandelaar is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een moderne uitstraling. Met een breedte van 5.8 cm, een diepte van 8.5 cm en een hoogte van 18 cm is deze kandelaar perfect voor volwassenen.

De Candle holder Glass Art bubbles Medium is ontworpen met oog voor detail. Het glas is zwart van kleur, wat zorgt voor een elegante en mysterieuze sfeer in je woonkamer. Deze kandelaar past perfect bij verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

Of je nu een romantisch diner organiseert of gewoon wat extra sfeer wilt creëren, deze kandelaar is een must-have. Plaats een kaars in de houder en geniet van het warme en gezellige licht dat door de glazen bellen schijnt. Het is de perfecte manier om een ontspannen en intieme sfeer te creëren.

Met de Candle holder Glass Art bubbles Medium haal je niet alleen een prachtig accessoire in huis, maar ook een stukje kunst. De combinatie van glas en de unieke bellenstructuur maakt deze kandelaar een echte eyecatcher. Het is een geweldige aanvulling op je interieur en zal zeker de aandacht trekken van je gasten.

Wacht niet langer en voeg een vleugje elegantie toe aan je woonkamer met de Candle holder Glass Art bubbles Medium van Present Time. Bestel nu en geniet van de warmte en schoonheid die deze kandelaar te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies