Present Time

Candle holder Crystal Art duo cone Clear

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Clear
Woonruimte Woonkamer

De Candle holder Crystal Art duo cone is een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze kandelaar is perfect voor volwassenen en past perfect in de woonkamer. Met een breedte van 6 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 12 cm, heeft deze kandelaar de ideale afmetingen om een gezellige sfeer te creëren.

Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze kandelaar elegantie en stijl uit. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kandelaar is daar geen uitzondering op. De heldere kleur van het glas geeft een moderne en tijdloze uitstraling aan deze kandelaar.

Of je nu een romantisch diner hebt gepland of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen aan je woonkamer, de Candle holder Crystal Art duo cone is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de warme gloed die deze kandelaar aan je huis zal toevoegen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies