Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
House Doctor

Tealight Holder Handmade HD 8C Amber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Glas
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Amber
Merk product code 202100574

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je interieur? Dan is de Tealight Holder Handmade HD 8C van House Doctor echt iets voor jou! Deze kandelaar is perfect voor volwassenen die houden van stijlvolle en unieke decoraties.

Met een hoogte van 11 cm is deze kandelaar een echte blikvanger. Het is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor het een luxe uitstraling heeft. De Tealight Holder Handmade HD 8C is met de hand gemaakt, wat zorgt voor een ambachtelijk en authentiek karakter.

House Doctor is een gerenommeerd merk in de interieurwereld en staat bekend om zijn kwaliteit en design. De Tealight Holder Handmade HD 8C is geen uitzondering. Het merkkleurnaam van deze kandelaar is Amber, wat zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling.

Met de productcode 202100574 weet je zeker dat je een origineel en hoogwaardig product in handen hebt. Deze Tealight Holder Handmade HD 8C is een must-have voor iedereen die houdt van stijlvolle en trendy interieuraccessoires.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies