Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Present Time

Pillar candle Layered Circles medium Sand Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Was
Merk Present Time
Merk kleurnaam Sand Brown

De Pillar candle Layered Circles medium is een prachtige kaars die perfect past bij de categorie Kaarsen. Met een breedte van 7.5 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 10 cm, is deze kaars een ideale aanvulling op je interieur. Gemaakt van hoogwaardige was en met het merk Present Time, straalt deze kaars kwaliteit en stijl uit. De kleur van de kaars is Sand Brown, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Of je nu een cadeau zoekt voor een vriend of gewoon je eigen huis wilt opfleuren, deze Pillar candle Layered Circles medium is een uitstekende keuze. De kaars is geschikt voor volwassenen en past perfect bij verschillende interieurstijlen. Plaats hem op een tafel, dressoir of in een kaarsenhouder en geniet van de sfeervolle verlichting die deze kaars biedt.

Met zijn unieke ontwerp van gelaagde cirkels trekt deze kaars zeker de aandacht. Het subtiele kleurenpalet van Sand Brown voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een romantische avond plant of gewoon wat extra sfeer wilt creëren, deze Pillar candle Layered Circles medium zal je niet teleurstellen.

Bestel vandaag nog je eigen Pillar candle Layered Circles medium en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur. Met zijn hoogwaardige materiaal en prachtige design is deze kaars een must-have voor elke fashion-forward huiseigenaar. Creëer een warme en gezellige sfeer met deze prachtige kaars van Present Time.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies