Leitmotiv

Pendant lamp Bubble shadow Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 40 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 36.5 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code LM1969
Type fitting E27

De Pendant lamp Bubble shadow is een prachtige hanglamp die perfect is voor volwassenen. Met een breedte en diepte van 40 cm en een hoogte van 36.5 cm, is deze lamp een opvallende toevoeging aan elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig glas en aangedreven door een stroomaansluiting, straalt deze lamp elegantie en stijl uit.

Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Pendant lamp Bubble shadow is geen uitzondering. Met de merkkleur goudkleurig en de merkproductcode LM1969, voegt deze lamp een vleugje luxe toe aan je interieur. De lamp heeft een E27-fitting, waardoor je gemakkelijk een bijpassende lichtbron kunt kiezen.

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor je woonkamer, eetkamer of slaapkamer, de Pendant lamp Bubble shadow zal zeker indruk maken. Met zijn unieke ontwerp en prachtige afwerking is deze hanglamp een must-have voor liefhebbers van moderne en stijlvolle verlichting.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies