Leitmotiv

Pendant Lamp Blown Glass Small brass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 33 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam brass
Type fitting E27

De Pendant Lamp Blown Glass Small is een prachtige hanglamp die perfect past bij de categorie Hanglampen. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 33 cm is deze lamp compact en toch opvallend. Het materiaal van de lamp is glas, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling.

Deze hanglamp is ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een uniek en trendy verlichtingsstuk. Met een stroomaansluiting als energiebron is deze lamp eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze lamp is daar geen uitzondering op.

De Pendant Lamp Blown Glass Small heeft een prachtige messing kleur, wat een vleugje luxe toevoegt aan elk interieur. De lamp heeft een E27 fitting, waardoor je gemakkelijk de juiste lichtbron kunt kiezen die bij jouw voorkeur en stijl past.

Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze hanglamp een echte eyecatcher. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer plaatst, de Pendant Lamp Blown Glass Small zal zeker de aandacht trekken en een sfeervolle ambiance creëren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies