The Gift Label

Home Set Christmas Warm Wishes Warm Wishes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Warm Wishes
Merk product code 1014147
Serie Warm Wishes

Op zoek naar een perfect cadeau voor volwassenen tijdens de feestdagen? Dan is de Home Set Christmas Warm Wishes van The Gift Label precies wat je nodig hebt. Deze set, behorend tot de categorie Zeepjes, is niet alleen stijlvol en trendy, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van gerecycled plastic, draagt deze set bij aan een duurzame levensstijl.

Met de merknaam "Warm Wishes" straalt deze Home Set de warmte en gezelligheid uit die we allemaal associëren met de kerstperiode. De productcode 1014147 maakt het gemakkelijk om deze set te vinden en te bestellen. De Warm Wishes serie van The Gift Label staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor detail.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde, een vriend of gewoon jezelf wilt verwennen, deze Home Set Christmas Warm Wishes is de perfecte keuze. Met zijn unieke mix van stijl, duurzaamheid en merkbekendheid, zal deze set zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en maak de feestdagen extra speciaal!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies