The Gift Label

Candletin 310 gr You are awesome Jasmine Vanilla Jasmine Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9 cm
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Jasmine Vanilla
Merk product code 1011692
Serie You are awesome

De Candletin 310 gr Jasmine Vanilla van The Gift Label is een geurkaars die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 8 cm en een hoogte van 9 cm is deze kaars een prachtige toevoeging aan je interieur. De geur van jasmijn en vanille zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer in elke ruimte.

De Candletin 310 gr Jasmine Vanilla behoort tot de serie "You are awesome" van The Gift Label. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Jasmine Vanilla geur is een absolute favoriet. Met de merkkleur "Jasmine Vanilla" en de productcode "1011692" is deze kaars een must-have voor elke fashionista.

Creëer een warme en gezellige ambiance met de Candletin 310 gr Jasmine Vanilla. Deze geurkaars is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor de neus. Laat je betoveren door de heerlijke geur van jasmijn en vanille en geniet van een moment van pure ontspanning.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies