The Gift Label

Candle Tin 90gr Love Is Everything Jasmine Vanilla Everything Jasmine Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Everything Jasmine Vanilla
Merk product code 1011837
Serie Love Is Everything

De Candle Tin 90gr Love Is Everything Jasmine Vanilla is een geurkaars die perfect is voor volwassenen die houden van een heerlijke geur in huis. Het merk achter deze kaars is The Gift Label, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

Deze kaars heeft een unieke geur die is samengesteld uit jasmijn en vanille, wat zorgt voor een heerlijk aroma dat je huis zal vullen. De merknaam van deze kaars is Everything Jasmine Vanilla, wat perfect past bij de geur van de kaars.

De Candle Tin 90gr Love Is Everything Jasmine Vanilla heeft een productcode van 1011837 en maakt deel uit van de serie Love Is Everything. Deze serie staat bekend om zijn romantische en liefdevolle producten, en deze kaars past perfect in dat plaatje.

Als je op zoek bent naar een heerlijke geurkaars die je huis zal vullen met een romantische en liefdevolle sfeer, dan is de Candle Tin 90gr Love Is Everything Jasmine Vanilla de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en geniet van de heerlijke geur die deze kaars te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies