Steamery

Delicate Laundry Detergent 750 ml White Delicate

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.3 cm
Diepte 7.9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7.9 cm
Materiaal Plastic
Merk Steamery
Merk kleurnaam White Delicate
Volume 0.8 l

Ben je op zoek naar een zachte en effectieve manier om je delicate kledingstukken te wassen? Dan is de Delicate Laundry Detergent 750 ml van Steamery precies wat je nodig hebt. Deze fijne wasmiddel is speciaal ontworpen voor dames en zorgt ervoor dat je kleding er als nieuw uitziet, zonder de stof te beschadigen.

Met een inhoud van 750 ml biedt deze delicate wasmiddel voldoende volume om meerdere wasbeurten mee te doen. Het plastic flesje heeft een handige breedte van 20.3 cm, een diepte van 7.9 cm en een hoogte van 7.9 cm, waardoor het gemakkelijk op te bergen is in je wasruimte.

De Delicate Laundry Detergent is onderdeel van de Wassen & Strijken categorie en heeft de kleurnaam "White Delicate". Het merk Steamery staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met dit wasmiddel laten ze wederom zien waarom ze zo geliefd zijn onder fashionista's.

Wacht niet langer en geef je delicate kleding de verzorging die het verdient. Bestel vandaag nog de Delicate Laundry Detergent 750 ml van Steamery en geniet van frisse en schone kledingstukken, zonder compromissen te hoeven sluiten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies