Steamery

Cirrus 2 Steamer Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Geschikt voor type stopcontact C, F
Hoogte 11.5 cm
Materiaal Roestvrij staal
Merk Steamery
Merk kleurnaam Black

De Cirrus 2 Steamer is een must-have voor dames die graag hun kleding willen verzorgen en strijken. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 11.5 cm, is deze stoomreiniger compact en gemakkelijk op te bergen.

Gemaakt van roestvrij staal, is de Cirrus 2 Steamer duurzaam en van hoge kwaliteit. Het merk achter deze stoomreiniger is Steamery, een bekend merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en innovatie.

De Cirrus 2 Steamer is geschikt voor dames van alle leeftijden. Met zijn zwarte kleur is deze stoomreiniger stijlvol en past hij perfect bij elke outfit. Het is ook compatibel met C en F type stopcontacten, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is, waar je ook bent.

Met de Cirrus 2 Steamer hoef je je geen zorgen te maken over gekreukte kleding. Deze stoomreiniger verwijdert snel en effectief rimpels en vouwen, waardoor je er altijd netjes en verzorgd uitziet. Het is de ideale oplossing voor drukke dames die er altijd op hun best uit willen zien.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies