Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Orbitkey

ID Card Holder with Lanyard Stone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Merk Orbitkey
Merk kleurnaam Stone
Merk product code WCLA-202

De ID Card Holder with Lanyard van Orbitkey is een must-have accessoire voor volwassenen die graag georganiseerd blijven. Dit handige item behoort tot de categorie Sleutelhangers en is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Het merk Orbitkey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze ID Card Holder is daar geen uitzondering op. De kleur Stone is een tijdloze keuze die bij elke outfit past, en de productcode WCLA-202 zorgt ervoor dat je precies weet welk item je in handen hebt.

Met de ID Card Holder with Lanyard heb je altijd je belangrijkste kaarten bij de hand. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis bent, deze handige houder zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te zoeken naar je ID-kaart, bankpas of OV-chipkaart.

Kortom, de ID Card Holder with Lanyard van Orbitkey is een stijlvol en praktisch accessoire dat niet mag ontbreken in de collectie van elke modebewuste volwassene. Bestel hem vandaag nog en geniet van de voordelen van een georganiseerd leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies