Orbitkey

ID Card Holder Pro with Lanyard Stone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Merk Orbitkey
Merk kleurnaam Stone
Merk product code WCPA-202

De ID Card Holder Pro met Lanyard is een must-have accessoire voor volwassenen die graag hun sleutels en ID-kaarten bij de hand willen hebben. Dit product behoort tot de categorie Sleutelhangers en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Het merk Orbitkey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze ID Card Holder Pro is daar geen uitzondering op. Het leer is duurzaam en ziet er stijlvol uit in de kleur Stone.

Met de ID Card Holder Pro met Lanyard hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je sleutels of ID-kaarten. Het product heeft een handige lanyard waarmee je het gemakkelijk om je nek kunt dragen. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet meer te zoeken in je tas of zakken.

De Merk product code van deze ID Card Holder Pro is WCPA-202, dus je weet zeker dat je een authentiek Orbitkey-product in handen hebt. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl van de ID Card Holder Pro met Lanyard!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies