Gentlemens Hardware

Charades Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk Gentlemens Hardware
Merk kleurnaam Orange
Merk product code GEN670UK

Charades is een uitdagend spel dat perfect is voor volwassenen die houden van een goede puzzel. Dit spel is onderdeel van de categorie Puzzels & Spellen en is ontworpen door het gerenommeerde merk Gentlemens Hardware.

De Charades set is uitgevoerd in een opvallende oranje kleur, wat het spel een unieke uitstraling geeft. Het merk Gentlemens Hardware staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze set is daar geen uitzondering op. De productcode van deze set is GEN670UK, wat betekent dat je kunt rekenen op de kwaliteit en duurzaamheid waar Gentlemens Hardware om bekend staat.

Of je nu een avondje thuis doorbrengt met vrienden of een gezellige spelletjesavond organiseert, Charades is een geweldige toevoeging aan je collectie. Het spel is eenvoudig te leren en biedt urenlang vermaak. Bestel vandaag nog je eigen Charades set en ontdek waarom dit spel zo populair is onder volwassenen over de hele wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies