BRONX

Archive Pins No. 3 Gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Metaal
Merk Bronx
Merk kleurnaam Gold plated
Merk product code 91005

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol accessoire om je outfit compleet te maken? Dan is de Archive Pins No. 3 van Bronx de perfecte keuze voor jou. Deze charmante pin behoort tot de categorie Charms en is speciaal ontworpen voor dames.

De Archive Pins No. 3 is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor hij duurzaam en van hoge kwaliteit is. Het merk Bronx staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze pin is daar geen uitzondering op. Hij is prachtig afgewerkt met een goudkleurige plating, waardoor hij een luxe uitstraling heeft.

Met de Archive Pins No. 3 voeg je moeiteloos een vleugje glamour toe aan elke outfit. Of je hem nu draagt op je favoriete blouse, jasje of tas, deze pin zal zeker de aandacht trekken. Hij is een echte eyecatcher en een geweldige manier om je persoonlijke stijl te laten zien.

De Archive Pins No. 3 heeft een unieke productcode van 91005, waardoor hij gemakkelijk te vinden is in onze webshop. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze prachtige charm van Bronx.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies