Balvi

Light Bulb Led Magnetic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8.5 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12.5 cm
Materiaal ABS
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code RC27247

Op zoek naar een stijlvolle en praktische tafellamp? Dan is de Light Bulb Led Magnetic van Balvi de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne ontwerp en handige magnetische functie zal deze lamp zeker een eyecatcher zijn in elke kamer.

De Light Bulb Led Magnetic heeft een breedte en diepte van 8.5 cm, en een hoogte van 12.5 cm. Deze compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de lamp op elke gewenste plek neer te zetten. Of je nu een bureau, nachtkastje of boekenplank wilt verlichten, deze lamp past overal perfect bij.

Gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, is deze tafellamp duurzaam en stevig. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Light Bulb Led Magnetic is daar geen uitzondering op. Met zijn zwarte kleur voegt deze lamp een vleugje elegantie toe aan je interieur.

De Light Bulb Led Magnetic is speciaal ontworpen voor volwassenen. Of je nu aan het werk bent, een boek leest of gewoon wilt ontspannen, deze lamp biedt de juiste hoeveelheid licht om de sfeer te creëren die je nodig hebt. Met zijn energiezuinige LED-verlichting bespaar je ook nog eens op je energierekening.

Met de merkproductcode RC27247 weet je zeker dat je een authentiek product van Balvi ontvangt. Bestel vandaag nog de Light Bulb Led Magnetic en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in jouw interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies