Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Balvi

Globe Magic 360 Rotarory Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Materiaal Polystyreen
Merk Balvi
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code RC26174

Ben je op zoek naar een uniek en betoverend decoratief stuk voor je huis? Dan is de Globe Magic 360 Rotarory van Balvi precies wat je nodig hebt! Dit prachtige beeldje behoort tot de categorie Beeldjes en is ontworpen om volwassenen te bekoren.

Met een breedte, diepte en hoogte van elk 14 cm, heeft dit beeldje de perfecte afmetingen om een opvallende aanvulling te zijn op elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig polystyreen, straalt het duurzaamheid en kwaliteit uit.

De Globe Magic 360 Rotarory in de kleur geel is een ware blikvanger. Het merk Balvi staat bekend om zijn uitstekende producten en dit beeldje is daar geen uitzondering op. Met de productcode RC26174 ben je verzekerd van een authentiek en origineel stuk.

Voeg een vleugje magie toe aan je interieur met de Globe Magic 360 Rotarory van Balvi. Bestel vandaag nog en laat je betoveren!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies