Zusss

Metalen Slinger Ginkgo Blaadjes 300cm Goud

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 300 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Metaal
Merk Zusss
Merk kleurnaam Goud
Merk product code 0810-032

Op zoek naar een prachtige toevoeging aan je kerstversieringen? Dan is de Metalen Slinger Ginkgo Blaadjes 300cm van Zusss precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 300 cm is deze slinger perfect om je huis in een feestelijke sfeer te brengen. Gemaakt van hoogwaardig metaal, straalt deze slinger kwaliteit en duurzaamheid uit. De gouden kleur van het merk Zusss voegt een vleugje elegantie toe aan je kerstdecoratie.

De Metalen Slinger Ginkgo Blaadjes 300cm is ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle en trendy kerstversieringen. Het merk Zusss staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze slinger is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 0810-032 ben je verzekerd van een uniek en authentiek item dat je nergens anders zult vinden.

Voeg een vleugje glamour toe aan je kerstversieringen met de Metalen Slinger Ginkgo Blaadjes 300cm van Zusss. Gemaakt van duurzaam metaal en met een breedte van 300 cm, is deze slinger perfect om je kerstboom, deurposten of trapleuningen te versieren. De gouden kleur van het merk Zusss voegt een luxe uitstraling toe aan je interieur. Bestel nu en maak je kerstdecoratie compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies