Umbra

Trigg Wall Display Large Concrete Copper

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 38 cm
Materiaal Keramiek
Merk Umbra
Merk kleurnaam Concrete Copper
Merk product code 470752

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om je favoriete planten tentoon te stellen? Dan is de Trigg Wall Display Large perfect voor jou. Deze prachtige bloempot behoort tot de categorie Bloempotten en is een absolute must-have voor volwassenen.

Met een breedte van 23 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 38 cm, biedt deze keramieken bloempot voldoende ruimte voor je geliefde planten. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling.

De Trigg Wall Display Large is ontworpen door het gerenommeerde merk Umbra, dat bekend staat om zijn innovatieve en trendy producten. De betoverende kleur van deze bloempot, genaamd Concrete Copper, voegt een vleugje moderniteit en stijl toe aan je interieur.

Met de productcode 470752 is deze Trigg Wall Display Large gemakkelijk te vinden en te bestellen. Aarzel niet langer en geef je planten een prachtige plek in je huis met deze unieke bloempot van Umbra.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies