Umbra

Trigg Small Wall Display set of 2 Concrete Copper

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 19 cm
Materiaal Keramiek
Merk Umbra
Merk kleurnaam Concrete Copper
Merk product code 470753

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele manier om je favoriete planten tentoon te stellen? Dan is de Trigg Small Wall Display set van 2 perfect voor jou. Deze prachtige bloempotten behoren tot de categorie Bloempotten en zijn een must-have voor volwassenen die houden van eigentijdse en trendy interieuraccessoires.

Met een breedte van 11 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 19 cm, zijn deze bloempotten compact genoeg om in elke ruimte te passen. De Trigg Small Wall Display set van 2 is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Het merk achter deze prachtige bloempotten is Umbra, een bekend en vertrouwd merk in de interieurwereld. De kleur van deze set is Concrete Copper, wat zorgt voor een moderne en industriële look. Met de merkproductcode 470753 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Maak van je muur een eyecatcher met de Trigg Small Wall Display set van 2. Bestel vandaag nog en geef je interieur een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies