Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Umbra

Mingle Gallery Pd S/4 Blackwood Tx

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 69 cm
Diepte 38 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Kunststof
Merk Umbra
Merk kleurnaam Blackwood Tx
Merk product code 1015592

Op zoek naar een stijlvolle manier om je foto's tentoon te stellen? Maak kennis met de Mingle Gallery Pd S/4 van Umbra. Deze fotolijst behoort tot de categorie "Fotolijsten" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke en eigentijdse manier om hun herinneringen te delen.

Met een breedte van 69 cm, een diepte van 38 cm en een hoogte van 8 cm, biedt de Mingle Gallery Pd S/4 voldoende ruimte om je favoriete foto's te presenteren. Het materiaal van deze fotolijst is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor het duurzaam en lichtgewicht is.

De Mingle Gallery Pd S/4 is ontworpen door het gerenommeerde merk Umbra, dat bekend staat om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen. De fotolijst is uitgevoerd in de kleur "Blackwood Tx", wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling.

Met de merkproductcode 1015592 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat met zorg is vervaardigd. De Mingle Gallery Pd S/4 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een fotolijst die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies