Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Umbra

Hub Mirror Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 46 cm
Materiaal Glas
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1008243

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Hub Mirror van Umbra precies wat je nodig hebt. Deze spiegel behoort tot de categorie Spiegels en heeft een breedte van 46 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 46 cm. Het materiaal waarvan deze spiegel is gemaakt, is hoogwaardig glas.

De Hub Mirror is ontworpen voor volwassenen en heeft een moderne uitstraling. Het merk Umbra staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze spiegel is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante look.

Met de Hub Mirror haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een prachtig decoratief object. Of je nu je make-up wilt doen, je outfit wilt checken of gewoon een eyecatcher wilt toevoegen aan je interieur, deze spiegel biedt het allemaal. Met zijn strakke lijnen en minimalistische design past hij perfect in elke ruimte.

De Hub Mirror is voorzien van een unieke productcode, namelijk 1008243. Dit zorgt ervoor dat je altijd het juiste product ontvangt en eventuele vragen of opmerkingen gemakkelijk kunt doorgeven aan onze klantenservice.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Hub Mirror van Umbra. Bestel vandaag nog en geniet van een stijlvolle en functionele toevoeging aan je woning!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies