Present Time

Vase Elegance polyresin large Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 61 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een prachtige toevoeging voor je woonkamer? Dan is de Vase Elegance polyresin large van Present Time de perfecte keuze. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze vaas zeker de aandacht trekken.

Deze Vase Elegance heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 19 cm en een indrukwekkende hoogte van 61 cm. Het is een ideale maat voor volwassenen en past perfect in elke woonruimte, vooral in de woonkamer.

Gemaakt van duurzaam polyresin materiaal, is deze vaas niet alleen stijlvol maar ook stevig en langdurig. De zwarte kleur van het merk Present Time voegt een vleugje moderniteit en elegantie toe aan je interieur.

Met de Vase Elegance polyresin large haal je een eyecatcher in huis die je interieur naar een hoger niveau tilt. Bestel vandaag nog en geef je woonkamer de elegante uitstraling die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies