Present Time

Statue Silouette Bird Mdf Small Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 16 cm
Materiaal MDF
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol beeldje om je interieur mee op te fleuren? Dan is de Statue Silouette Bird Mdf Small van Present Time echt iets voor jou! Dit prachtige beeldje behoort tot de categorie "Beeldjes" en is perfect voor volwassenen.

Met een breedte van 9 cm en een hoogte van 16 cm is dit beeldje compact genoeg om overal in huis een plekje te vinden. Het is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal, wat zorgt voor een duurzaam en stevig product.

De Statue Silouette Bird Mdf Small is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, waardoor het een tijdloze uitstraling heeft die bij elk interieur past. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, dus je kunt erop vertrouwen dat dit beeldje met zorg is ontworpen en geproduceerd.

Voeg een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan je huis met de Statue Silouette Bird Mdf Small. Bestel vandaag nog en geniet van dit prachtige decoratieve item!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies