House Doctor

Lantaarn Vintage Zwart antiek

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Metaal
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Zwart antiek
Merk product code 203990336

Op zoek naar een unieke toevoeging aan je interieur? Maak kennis met onze Lantaarn Vintage uit de categorie Kandelaars. Deze prachtige lantaarn is perfect voor volwassenen en heeft een breedte van 14 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 30 cm. Gemaakt van hoogwaardig metaal, is deze lantaarn van het gerenommeerde merk House Doctor een echte eyecatcher.

De Lantaarn Vintage is uitgevoerd in een elegante zwarte antieke kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl. Met zijn unieke design en vakmanschap is deze lantaarn een must-have voor liefhebbers van vintage en industriële accenten.

Met de merkproductcode 203990336 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product. Creëer een warme en gezellige sfeer in je huis met deze prachtige lantaarn. Plaats hem op een tafel, dressoir of vensterbank en geniet van het sfeervolle kaarslicht dat deze lantaarn verspreidt.

Voeg een vleugje vintage charme toe aan je interieur met de Lantaarn Vintage uit onze Kandelaars collectie. Bestel vandaag nog en geef je huis een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies