Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Balvi

Watering Can Meow Gray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Plastic
Merk Balvi
Merk kleurnaam Gray
Merk product code 27455
Woonruimte Woonkamer

De Watering Can Meow is een schattige en praktische toevoeging aan je woonkamer. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 30 cm, is deze gieter perfect voor volwassenen. Gemaakt van duurzaam plastic, is deze gieter van het merk Balvi een must-have voor elke plantenliefhebber.

De Watering Can Meow is uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur, waardoor hij naadloos past bij elk interieur. Met de merkproductcode 27455 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Of je nu een beginnende plantenouder bent of al jarenlang groene vingers hebt, deze gieter is een handig hulpmiddel om je planten gezond en gelukkig te houden.

Met zijn compacte formaat past de Watering Can Meow perfect in elke woonruimte. Of je nu in een appartement woont of een ruime woonkamer hebt, deze gieter neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk op te bergen. Geef je planten de verzorging die ze verdienen met deze trendy en functionele gieter.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies