Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Balvi

Pen Holder Sharpener Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8.5 cm
Diepte 7.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11.5 cm
Materiaal ABS
Merk Balvi
Merk kleurnaam Red
Merk product code 27414
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een handige en stijlvolle toevoeging aan je bureau? Dan is de Pen Holder Sharpener van Balvi precies wat je nodig hebt. Deze penhouder met ingebouwde puntenslijper is perfect voor volwassenen die hun kantoorruimte willen organiseren en tegelijkertijd een vleugje kleur willen toevoegen.

De Pen Holder Sharpener heeft een breedte van 8.5 cm, een diepte van 7.4 cm en een hoogte van 11.5 cm, waardoor hij compact genoeg is om op elk bureau te passen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, is deze penhouder ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Met de opvallende rode kleur voegt de Pen Holder Sharpener een vrolijke en levendige uitstraling toe aan je kantoorruimte. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en deze penhouder is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 27414 weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, past de Pen Holder Sharpener perfect bij elk kantoorinterieur. Of je nu een professional bent die een georganiseerde werkplek nodig heeft of gewoon je bureau wilt opfleuren, deze penhouder is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimd en stijlvol bureau!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies