Balvi

Monitor Stand Nordic Drawer Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34.4 cm
Diepte 23.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11.4 cm
Materiaal Hout
Merk Balvi
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 26970
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een handige en stijlvolle toevoeging voor je kantoor? Dan is de Monitor Stand Nordic Drawer van Balvi precies wat je nodig hebt. Deze praktische bureaubehuizing is perfect voor volwassenen en biedt een ideale oplossing om je monitor op te tillen en tegelijkertijd extra opbergruimte te creëren.

Met een breedte van 34.4 cm, een diepte van 23.8 cm en een hoogte van 11.4 cm past deze monitorstandaard perfect op elk bureau. Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt het een natuurlijke charme uit die perfect past bij elke kantoorinrichting.

De Nordic Drawer is voorzien van een handige lade, waarin je al je kantoorbenodigdheden kunt opbergen. Van pennen en notitieblokken tot USB-kabels en opladers, je hebt alles binnen handbereik zonder dat je bureau rommelig wordt.

Met de merknaam Balvi ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De bruine kleur voegt een vleugje warmte toe aan je kantooromgeving en zorgt voor een gezellige sfeer.

Bestel vandaag nog de Monitor Stand Nordic Drawer van Balvi en geniet van een opgeruimd en georganiseerd kantoor. Verbeter je werkomgeving en verhoog je productiviteit met deze praktische en stijlvolle bureaubehuizing.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies