Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Balvi

Coin Bank Cuts Of Pork White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 19 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam White
Merk product code 27300
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol accessoire voor je bureau? Dan is de Coin Bank Cuts Of Pork perfect voor jou! Met een breedte van 33 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 19 cm, is deze keramische spaarpot niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher.

De Coin Bank Cuts Of Pork is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect in elke kantoorruimte. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze spaarpot is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "White" en de productcode "27300" is dit een must-have item voor elke fashion-forward professional.

Met zijn unieke design en hoogwaardige materiaal is de Coin Bank Cuts Of Pork niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een decoratief element in je kantoor. Bewaar je kleingeld op een stijlvolle manier en geef je bureau een persoonlijke touch.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige spaarpot toe aan je bureau-accessoires collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met de Coin Bank Cuts Of Pork van Balvi.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies