Balvi

3x Recycling Bag Set Retro Whit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 66 cm
Diepte 35 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 45 cm
Materiaal Plastic
Merk Balvi
Merk kleurnaam Whit
Merk product code RC27670

Op zoek naar een handige en stijlvolle oplossing voor je afval? Dan is de 3x Recycling Bag Set Retro van Balvi precies wat je nodig hebt! Deze set bestaat uit drie recyclingzakken en is perfect voor volwassenen die milieubewust willen leven.

Met een breedte van 66 cm, een diepte van 35 cm en een hoogte van 45 cm biedt deze set voldoende ruimte voor al je recyclebaar afval. De zakken zijn gemaakt van gerecycled plastic, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een schonere planeet.

Deze recyclingzakken zijn ontworpen door het merk Balvi, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle producten. De kleur van de zakken is wit, wat een frisse en moderne uitstraling geeft aan je interieur.

Met de productcode RC27670 weet je zeker dat je de originele 3x Recycling Bag Set Retro van Balvi in handen hebt. Bestel vandaag nog en maak een bewuste keuze voor het milieu!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies