Present Time

Wall plant pot Oval wide ceramic matt Ochre Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.8 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Ochre Yellow
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Wall plant pot Oval wide ceramic matt van Present Time perfect voor jou. Deze prachtige bloempot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een matte afwerking. Met zijn breedte van 20 cm, diepte van 9.5 cm en hoogte van 10.8 cm is deze pot ideaal voor het plaatsen van je favoriete planten.

De Wall plant pot Oval wide ceramic matt is speciaal ontworpen voor dames die houden van een eigentijdse en trendy uitstraling. De pot is verkrijgbaar in de kleur Ochre Yellow, wat zorgt voor een warme en sfeervolle toevoeging aan je interieur.

Let op: dit artikel wordt geleverd zonder plant. Je kunt dus zelf kiezen welke plant het beste bij jouw stijl en smaak past. Creëer een gezellige en groene sfeer in je woonkamer met deze prachtige bloempot.

De Wall plant pot Oval wide ceramic matt is perfect geschikt voor gebruik in de woonkamer. Plaats hem op een lege muur of combineer meerdere potten voor een speels effect. Met deze bloempot geef je je interieur een frisse en moderne uitstraling.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies