Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Present Time

Vase Geo King Polyresin Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Vase Geo King Polyresin van Present Time de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige vaas behoort tot de categorie Vazen en is een must-have voor volwassenen die houden van eigentijds design.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 32 cm, heeft deze vaas de ideale afmetingen om in elke ruimte te passen. Gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal, straalt deze vaas duurzaamheid en kwaliteit uit.

Present Time, een gerenommeerd merk in de interieurwereld, heeft deze vaas ontworpen met oog voor detail. De zwarte kleur van de vaas geeft een moderne en elegante uitstraling, waardoor het een opvallend pronkstuk wordt in je huis.

Of je nu een minimalistisch interieur hebt of juist een eclectische stijl, de Vase Geo King Polyresin zal zeker de aandacht trekken en je interieur naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog en geef je huis een vleugje stijl met deze prachtige vaas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies