Present Time

Hanging pot Unique caramel brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8.5 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam caramel brown
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

De Hanging pot Unique is een prachtige toevoeging aan je interieur. Met een breedte van 16 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 8.5 cm, is deze keramieken pot perfect voor het tonen van je favoriete planten. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze pot is geen uitzondering. De caramel bruine kleur voegt een warme en gezellige uitstraling toe aan elke woonkamer. Let op: de pot wordt geleverd zonder plant, dus je kunt je eigen favoriete groen toevoegen.

De Hanging pot Unique is speciaal ontworpen voor dames die houden van een stijlvolle en trendy inrichting. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materiaal, zal deze pot zeker de aandacht trekken van iedereen die je huis bezoekt. Plaats hem in je woonkamer en creëer een gezellige sfeer waar je kunt ontspannen en genieten van je groene metgezellen.

Deze pot is niet alleen een praktisch item, maar ook een decoratief element dat je interieur naar een hoger niveau tilt. De caramel bruine kleur past perfect bij verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een moderne, Scandinavische of bohemien stijl hebt, deze pot past er perfect bij.

De Hanging pot Unique is ideaal voor gebruik in de woonkamer. Plaats hem op een plank, hang hem aan de muur of zet hem op een bijzettafel om een vleugje groen toe te voegen aan je leefruimte. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke hoek van de kamer. Creëer je eigen groene oase en geniet van de rustgevende uitstraling die planten kunnen bieden.

Let op: de Hanging pot Unique wordt geleverd zonder plant. Dit geeft je de vrijheid om je eigen favoriete plant te kiezen en de pot aan te passen aan je persoonlijke smaak. Of je nu kiest voor een kleurrijke bloem of een groene kamerplant, deze pot zal zeker een eyecatcher zijn in je interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies