Present Time

Hanging pot Skittle ceramic small Leather cord ochre yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam ochre yellow
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Hanging pot Skittle ceramic small Leather cord van Present Time de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 13 cm breed, 11 cm diep en 13 cm hoog, is deze bloempot ideaal voor het ophangen van je favoriete planten.

Deze hangende pot is gemaakt van hoogwaardig keramiek, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. De leren koord geeft een trendy touch aan het geheel en zorgt ervoor dat de pot gemakkelijk opgehangen kan worden.

De Hanging pot Skittle ceramic small Leather cord is speciaal ontworpen voor dames die hun woonruimte willen verfraaien met een vleugje natuur. De pot wordt geleverd in de prachtige kleur ochre yellow, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer in elke kamer.

Het artikel wordt geleverd zonder plant, zodat je zelf kunt kiezen welke plant het beste bij jouw interieur past. Of je nu een kleine cactus, een kleurrijke bloem of een groene kamerplant wilt toevoegen, deze hangende pot biedt de ideale basis.

Maak je woonkamer compleet met de Hanging pot Skittle ceramic small Leather cord. Bestel vandaag nog en geef je interieur een trendy en natuurlijke uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies