Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Present Time

Hanging plant pot Mask glazed Dark Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16.5 cm
Diepte 17.9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13.6 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Dark Brown
Merk product code PT3542
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

De Hanging plant pot Mask glazed is een prachtige toevoeging aan jouw woonkamer. Met zijn afmetingen van 16.5 cm breed, 17.9 cm diep en 13.6 cm hoog, is deze keramieken bloempot perfect voor het creëren van een stijlvolle en gezellige sfeer. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze pot is daar geen uitzondering op. De donkerbruine kleur geeft een warme en luxe uitstraling aan je interieur.

De Hanging plant pot Mask glazed is speciaal ontworpen voor dames die houden van een trendy en eigentijdse inrichting. Het is een veelzijdig stuk dat perfect past in elke woonruimte, of het nu de woonkamer, slaapkamer of zelfs de keuken is. Met zijn unieke design en hoogwaardige materiaal is deze pot een echte blikvanger.

Let op: de Hanging plant pot Mask glazed wordt geleverd zonder plant. Dit geeft je de vrijheid om je favoriete plant erin te plaatsen en zo je eigen groene oase te creëren. Of je nu kiest voor een kleurrijke bloem of een weelderige groene plant, deze pot zal zeker de aandacht trekken en je interieur naar een hoger niveau tillen.

Haal nu de Hanging plant pot Mask glazed in huis en geef je woonkamer een stijlvolle upgrade. Bestel vandaag nog en geniet van de kwaliteit en schoonheid die deze pot te bieden heeft. Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met dit prachtige stuk van Present Time.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies