Balvi

Mini Flower Pot Frida Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 27507
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een schattige toevoeging aan je woonkamer? Maak kennis met de Mini Flower Pot Frida! Deze prachtige bloempot behoort tot de categorie Bloempotten en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 8.5 cm en een hoogte van 10 cm, is deze bloempot compact maar toch stijlvol.

Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is de Mini Flower Pot Frida niet alleen duurzaam, maar ook een lust voor het oog. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en deze bloempot is daar geen uitzondering op. Met de kleurrijke roze tint voegt deze bloempot een vleugje vrolijkheid toe aan elke woonruimte.

Met de merkproductcode 27507 is de Mini Flower Pot Frida gemakkelijk te vinden en te bestellen. Of je nu een plantliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke decoratie, deze bloempot is een must-have item. Voeg wat groen toe aan je woonkamer en geef het een persoonlijk tintje met de Mini Flower Pot Frida!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies