Unisa

ZIslote Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Unisa
Merk kleurnaam Natural
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 18 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de ZIslote schoudertas van Unisa precies wat je nodig hebt. Met zijn natuurlijke kleur en zilverkleurige hardware is deze tas een echte eyecatcher.

De ZIslote schoudertas heeft een ruim formaat, met afmetingen van 35 cm breed, 17 cm diep en 31 cm hoog. Hierdoor biedt hij voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het materiaal van de tas is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een magneetsluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de tas een handig binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine items kunt bewaren zonder dat ze zoekraken.

Met een inhoud van 18 liter biedt de ZIslote schoudertas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat. Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook modieus en past perfect bij elke outfit.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige schoudertas van hoge kwaliteit, dan is de ZIslote schoudertas van Unisa de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies