Reisenthel

Shopper E1 Bandana White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26.5 cm
Kleur hardware Grijs
Materiaal RPET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Bandana White
Merk product code RJ1038
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Shopper E1 van Reisenthel de perfecte keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een eigentijds ontwerp dat zowel volwassenen als jongeren aanspreekt.

Met een breedte van 50 cm, een diepte van 16.5 cm en een hoogte van 26.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het volume van 12 liter zorgt ervoor dat je al je essentials gemakkelijk kunt meenemen, of je nu naar je werk gaat of een dagje uit bent.

De Shopper E1 is gemaakt van duurzaam RPET-materiaal, wat betekent dat het gerecycled is en bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze tas lang meegaat.

De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden.

De grijze kleur van de hardware geeft de tas een moderne uitstraling, terwijl de merknaam "Reisenthel" en de kleurnaam "Bandana White" een vleugje stijl toevoegen. Met de productcode RJ1038 kun je deze tas gemakkelijk vinden en bestellen.

Kortom, de Shopper E1 van Reisenthel is de ideale schoudertas voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en duurzame tas met een eigentijds design. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies