Reisenthel

Shopper E1 Viola Celecte

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26.5 cm
Materiaal Gerecycled PET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Viola Celecte
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Maak kennis met de Shopper E1 van Reisenthel. Deze schoudertas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame optie. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld.

Met afmetingen van 50 cm breed, 16.5 cm diep en 26.5 cm hoog, biedt de Shopper E1 voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Met een inhoud van 12 liter kun je gemakkelijk al je dagelijkse essentials meenemen, of het nu gaat om boodschappen, werkspullen of persoonlijke items.

De Shopper E1 is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast beschikt deze tas over een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt opbergen.

Met de merknaam "Viola Celecte" straalt de Shopper E1 van Reisenthel stijl en kwaliteit uit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg bent, deze tas is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Shopper E1 van Reisenthel toe aan je collectie. Kies voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit met deze geweldige schoudertas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies