Monk & Anna

Kyodaina Dunes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Materiaal Linnen
Merk Monk & Anna
Merk kleurnaam Dunes
Merk product code 1601735
Opberg opties 2 open buitenvakken
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Geen sluiting
Volume 38 l

De Kyodaina schoudertas van Monk & Anna is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Gemaakt van hoogwaardig linnen materiaal, straalt de tas een natuurlijke en tijdloze uitstraling uit.

De Kyodaina schoudertas is uitgerust met twee open buitenvakken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je essentials zoals je telefoon, sleutels en portemonnee. De afneembare schouderband biedt veelzijdigheid, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen - over je schouder of als een crossbody tas.

Met zijn ruime volume van 38 liter is de Kyodaina schoudertas perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. De tas heeft geen sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk bij je spullen kunt. De kleur van de tas, genaamd "Dunes", voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Met de Kyodaina schoudertas van Monk & Anna combineer je moeiteloos stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze prachtige tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies